Post by lorbmiscsitophi on Feb 15, 2022 8:30:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod הרבה זהב ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
אל תטען אנשים אומרים שאתה יכול לקנות תולעים אבל אתה לא יכול ואתה צריך 2,000 מטבעות כדי לקנות מפה חדשה וקשה אפילו להשיג 100 או 200 בסיבוב אחד זה חסר ערך כי אתה צריך להרוג עוד 10 עד 20 אנשים ומכוניות ציפורים ולטאות כדי להגיע לשלב הבא שלא לדבר על זה שבסיבוב השני או השלישי אנשים יורים עליך ובאיזשהו שלב מסוקים באים ומפילים אותך כל פעם אבל נותנים לזה קצת ערך כי אתה יכול לבחור בין 2 מקום שאתה לא יכול לראות את בני האדם
גרוע
משחק נהדר כשנסקלים אותך באבנים
Death Worm™ 아케이드 qpyo
עוד רומא וגרפיקה בחינם
Death Worm™ Arcade kfto
משחק מעולה הלוואי שכשאתה קונה חפיסת עשרה של ניטרו ו/או כדור אש הוא לא ייעלם רק בגלל שמתתי כי כן הדבקתי שמרתי אותו אחרי שקניתי אותו.
משחק מגניב
חזקקקקקקק!!
חבל שלא באת אתמול בערב יום העצמאות של כל אחד מהם לא היה לי זמן להבין מה קורה עם זה לא היה לי זמן להבין מה קורה עם זה לא היה לי זמן להבין מה בדיוק אני אמור לעשות את זה עם זה משהו לא מסתדר בסדר גמור מבחינתי הוא אמר לי שאני צריכה להיות בעיה של דבר אני לא יודע לשלוח לעשות את זה אומר שאני לא רוצה להיות שם כל מיני דברים כאלה שלא יהיה לך זמן רב יותר מאשר לקבל את ההודעה שלך על סוג של הלוואה בריבית של כל אדם אחר הצהריים של שני ראשון לציון יום שני הקרוב אני רוצה לעשות משהו עם זה לא היה לי ממש זמן טוב להתחיל עם בחורות עם זה לא היה לי זמן להבין מה קורה פה ושם אבל יש לי את זה עם זה משהו אחר כך הוא לא היה לי ברור שאני זוכר אתה מחפש שוב את הקובץ הזה המצורף הוא אמר לי שאני לא יכול להיות שזה יהיה מוכן עד כה על פי חוק רוב הזמן הזמן שלי לא היא גם אמרה לי שהיא לא רוצה להיות בטוחה אם זה אני לא יודע אם זה מה זה. שקורה זה היה נראה לי זה יהיה לא רק היה זה לא היה ברור לי למה אני לא יודע אם זה היה ממש כיף לראות אותך קשר בין הדברים הבאים לאתר הזה את זה עם זה. זה משהו אחר כך במקום אחר להמתין בתור בקופת כרטיסים בכניסה להופעה את זה משהו לא מסתדר עם כל מה שיש לך את כל הדברים הטובים של כל אדם אחר הצהריים של שני שני אני לא רוצה לראות מה יקרה בעתיד בשעה טובה אני לא רוצה לדבר עם אף מישהו שיכול להסביר לך מה לדאוג לזה את כל יכול לעשות זאת בהקדם כדי שלא יהיה לי עוד הרבה זמן רב עד כמה זה עולה יותר כסף על רב על זה מחר בערב. לי
ko psosskks
מאוד נחמד מעביר את הזמן בקורונה
זה משחק טוב אבל בכל דרך שהמשחק הזה יכול להתחבר למשתמש שלי כדי שאוכל לעבור ממכשיר למכשיר במקום לשחק ב-4 מכשירים עם רמות שונות אני רוצה העברות אם אפשר אז אם הכל יסתדר אז זה 5 כוכבים
Foot Clinic - ASMR Feet Care RPG igw
משחק כיף רצח
🧐🧐
תפיסת מזומנים עם התקדמות איטית להחריד. גם אין מצב חופשי כמו גרסת המחשב הישנה
לעת עתה, אני אתן לו ארבעה, רק בגלל חוסר הטיפול, וזה אפילו לא נורא.
קונספט נחמד; משחק טוב; פעולה מהירה נהדרת...
שלם כדי לנצח עריכה: כתבתי לשלם כדי לנצח, לא לשחק כדי לנצח. כמובן שאתה יכול לשחק בחינם אבל כמות המאמץ הנדרשת כדי להתקדם היא מגוחכת ולמעשה מאלצת אנשים לקנות זבל במשחק. מונטיזציה מהנה ממשחק אני מניח!
משתלם לנצח, פרסומות טורקות אותך אחרי כל משחק, אנרגיה מעצבנת ושידות שלוקח 6 שעות להיפתח זה מכעיס והרמות קשות מדי, אם אתה משתמש באבני חן כדי להריץ מחדש אתה מת מיד בנחש כמו מה שבזבז את אבני החן שלי
משחק נפלא אבל אתה לא יכול לקשר את הגוגל אז זה לא שומר אז אתה בסופו של דבר מתחיל מחדש בכל פעם
😪😪😪משאמםםםםם
בליסטי מתנהל פוספודיאסטראז לחיצה בוונדוקס gxk go do ux of zoo coo
אתה אמור להיות מסוגל לשדרג עם המטבעות שלך כמו גם איך מוגדרת דרך השדרוג לכל גודל או מהירות ורמת כדור אש ולא לאבד שום שדרוגים
אני נהנה לשחק עם Deathworm וזו אחת האפליקציות האהובות עלי. לאחרונה, שמתי לב לפגם קטלני במשחק הוא התגמולים העונתיים שבהם ניתן לך רק זמן מסוים להשלים ואם לא נגמר, אתה צריך לשלם שוב אם אתה רוצה להמשיך. גרוע מכך, ניתן לפתוח תולעים מסוימות רק בעונות מסוימות. ואם תדלג בטעות לעונה הבאה, הם לא זמינים לפתיחה. אז האם אתה יכול בבקשה לאפשר לנו לפתוח תולעים מהעונות הקודמות יחד עם הפעלה חוזרת של מפות ישנות?
נהנתי מהמשחק הזה..אבל אני לא אוהב מודעות וידאו..אז הסרתי אותו
לא כיף כשעב"מים מופיעים. הנזק גבוה מדי אפילו במצב קל מאוד
Death Worm™ Arked njj
המשחק לא טוב כמו במחשב
פשוט פיגור אחרי שעות משחק. אז רק 3 כוכבים
מניח שזה אחד מהמשחקים האלה שאתה לא יכול לעבור רמה אלא אם אתה משלם על משהו או צופה בפרסומות. לא יודע ויתר אחרי שמת כל הזמן. בנוסף אני משחק במצב לא מקוון. להכריח אנשים לשחק בלציטים רק כדי להמשיך בקמפיין, לא רעיון טוב. בקרות צריך עבודה. והדלקת חשמל לא נראית עובדת בכל פעם... (כדור אש ועוד)
משחק נהדר, עם מגוון טוב של סגנונות שונים של רמות ובונוסים. הייתי רוצה לראות מגוון טוב יותר של אויבים אבל כיף לשחק במשחק בלי קשר. יש שגיאה קלה שבה המסך נשאר שחור לאחר כמה פרסומות ויש להפעיל אותו מחדש. *דירג בטעות 2* אבל הדירוג שלי הוא 4* ועדכנו כדי לשקף זאת. בלי השגיאה הייתי נותן 4.5* או יותר!
המשחק הזה נהדר, הגרפיקה ממש מגניבה, אני חושב שאתה צריך לפרסם עוד מפות ותולעים אבל עדיין המשחק המדהים שלו.
אפליקציה מגניבה אוהבת את זה!
אתה יכול לעלות מהקרקע ואז לתקוף את האויב
בבקשה הוסף מצב הישרדות תודה
אל תוריד את זה!! המודעות נתנו לי טרויאני, אני חוזר!! לא להוריד!!
אני אוהב את המשחק אבל הגרפיקה מטושטשת ועד כה אז אני נותן 3 כוכבים
😁😂🤔😘😂🤫😘😂🤫😘😚🤗
זה לא מספיק כיף
אני לא יכול לשחק כל כך הרבה רק בקמפיין הבא אני מקבל רמות לשחק בקמפיין זה כל כך מעצבן
Death Worm™ آرکید kptd
מאוד כיף ולפעמים מצחיק