Post by lorbmiscsitophi on Feb 15, 2022 8:42:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več točk hack ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Vidim, da je najboljša igra posodobljena. Vsaka dodatna oprema je za kovance, zato 4 zvezdice
Super igra, vendar morate biti prevaranti
Dobra igra Bečan lahko imaš eni avto lepo.....
Ta igra mi je všeč, vendar je težava v zamiku (včasih) in sesutje igre. Najprej dam svoj avto v mestu in grem naprej. Igra je tekla gladko, nato pa se je zrušila ali zaostajala za 10 sekund. Čeprav sem v zmogljivem telefonu in lahko poganja igro na vso max grafiko.
Popravite napako pri prijavi, predolgo nalaganje, zaradi česar se moj telefon pokvari, ker sem jezen
Še vedno je veliko avtomobilov z napakami, ki jih je enostavno dobiti. Odstranite vso to napako. Ocenil bom s 5 zvezdicami.
Po novi posodobitvi je škoda.. zvok avtomobila in uporabniški vmesnik je videti tako nenaravno. Izgubil sem zanimanje za igranje iger
Je zelo dobra igra. Obožujem to. Samo ena prošnja bi nas morala vsaj prisiliti, da kupimo letalo, damo letalo v prodajo in podaljšamo hišo. To je vse.
Ta igra je najslabša igra na svetu, raje popravite ta koš za smeti, ki ga imenujete igra in hitrost sličic je zelo slaba
Prosim, imam novo posodobitev plissss
Igra je res prijetna. Dal bi mu 5 zvezdic, vendar sem imel to težavo med danes in včeraj, ko sem igral in zaslužil veliko denarja. Kupil podjetja samo za njih, da danes ne bo več na moje ime. Tako je moj denar še vedno videti, kot da sem kupil podjetja, vendar ni podjetij, od katerih bi lahko zbiral dobiček.
Všeč mi je vaša igra, vendar poskusite popraviti prijatelja, ki se pridruži, ko so vaši prijatelji na njej, pokažete, da ne
Voznica Rally Dakar List Entry 2019
je lepa igra in zelo enostavna za uporabo. vendar igra zelo zaostaja, ko pripeljete potnika in ko greste daleč. tudi igra je zelo dobra, moja edina pritožba zaenkrat je, da zelo zaostaja. upam, da to čim prej popraviš.
prosim, popravite strežnike, ki jih ne morem niti igrati s svojimi prijatelji, to nas kar vrže ven
V tej posodobitvi je veliko težav, prosimo, da jih ponovno obdelate in odpravite napake čim prej, ker je igra postala dolgočasna in vam bom predstavil še eno točko.
Car Parking Multiplayer ব্যাজ vnqs
Ne priporočam te aplikacije, kaj tako nikoli ... prvič, avtomobili gredo samo gor in dol. Drugič, ljudje tukaj govorijo nepotrebne stvari in neumno je, da igra ne mara, da jim ne pusti več govoriti In tretjič!, Prebral sem igro in imel sem skoraj 500.000 in približno 20 avtomobilov in prebral sem, da so vsi sprejeli starter in poceni Ford in imel sem 0 dollers!! To je najslabša igra doslej!! 😱😱
Svoje igre nisem mogel shraniti v oblak. Ko sem želel shraniti, se je proces shranjevanja zataknil pri 90 % in 10 minut sem čakal, da vidim, kdaj je s shranjevanjem končano, vendar ne. Še vedno se je zataknilo pri 90%! Prosim, shraniti moram svoje oblikovane avtomobile, da jih bom lahko znova dobil, ko ponovno namestim igro na svoj novi telefon
Všeč mi je nova posodobitev, vendar je boljša. Če lahko prilagodite gumbe in zvok avtomobila, ko si ga prvič ogledate ali v notranjosti avta, samo zmanjšajte zvok koles na terenu.. Naredil bom 5
Ta igra je postajala slabša v vsaki posodobitvi, odkar sem jo dobil. Mayne poskrbi, da bo vaša igra dobro tekla, namesto da bi dodajal nepotrebne stvari. Fizika je slabša, kamera je zanič in sem na svojem 3. računu, ker sem na črnem seznamu vsakič, ko se posodobi
Naj boljša igra do slej
Android App Sportybet balance multiplier format datotek za prenos. ... Prenesi Real Car Parking Multiplayer APK
Naj boljša igrica kar sm jih videl
Ko sem prvič začel igrati, je bilo zabavno, zdaj pa po tej posodobitvi preprosto nočem več igrati, ni več svetovne prodaje in moji avtomobili ne zvenijo enako. Res bi morali ponovno dodati svetovno prodajo
Od 5 do 1 Razlog Izgubil sem ves svoj avto, po obnovitvi računa vidim že narejene nivoje, vendar so vsi avtomobili in vozniki spremenjeni. POTREBLJUJEM TE, DA NAJDEŠ REŠITEV TO JE RES MOŽNO IN JEZI ME, PRIČAKOVAM NEKAJ ODGOVOR
Measurements Pazite Car
Razvijalec, prosim, popravite težavo s seznamom prijateljev.. zato se obremenjujte, ko sem že dodal svoje prijatelje, vendar je prikazan brez povezave, ker smo na drugem strežniku, vendar v isti državi.. PROSIMO, POPRAVITE SEZNAM PRIJATELJEV, TO IGRO ODNINIRAM SAMO ZARADI TEŽAVE S SEZNAM PRIJATELJEV ..IN SE NE MOREM IGRATI S PRIJATELJI
Zvok avtomobila kot čoln ._.😐 bruh.. tresenje kamere.in brez taksija v enem igralcu☹😕 ampak ta igra mi je všeč ._. V redu
Podobno je kot v GTA 5, ko igramo več igralcev in dodamo še nekaj področij, kot je las vegas los santos, več podzemnih parkirišč tudi v puščavi ... in dodamo tudi več avtomobilov buggati, Rolls Royce, majhnih avtomobilov, kot so toyota, honda, kia, ki jih želim samo te lastnosti. Prosim, dodajte to, moja srčna zahteva v celoti........
Pozdravljeni, gospod ... najprej se opravičujem. Ta nova posodobitev mi ni všeč. Samo še ena stvar se mi zdi, da mi ni všeč. Avto se oglasi. Zakaj ne pustiš starega zvoka, gospod? Všeč so mi stari zvoki gtr. Silvia,m8,porsche in mislim, da stari avto zveni bolje, gospod. Zakaj se vsi avtomobilski zvoki spremenijo? Prosim prinesite star zvok, gospod. hvala......
Castle Fusion Idle Clicker Hygge wvb
Igra in njena vsebina sta dobra, vendar ni dobra, ko gre za telefone nižjega cenovnega razreda ... zaostajanje in včasih kolo ne teče v gorah. Upam, da se bo igra posodobila in naredila bolj gladko kot san andreas mobile, saj ima velike zemljevide, vendar je dejansko igranje dobro in zaenkrat brez zamika
Enter the Monster Truck Arena and drive the biggest, meanest, most exciting Monster Trucks & Cars. Use ramps as an excuse for amazing jumps,
igra je kul, ampak ko vinly ureja. Če nekdo naredi umetnost vinly, potem se kamera močno trese in nič se ne da narediti iz tega, prosim, popravite, ko nekdo dela umetnost, kamera se ne sme nikamor premakniti, glejte igro madout2 big city, tako da naredite umetnost, kot je vinly
Vse v tej igri je super...dodaj možnosti volanskega obroča ali življenje ali prav.. Nisem vajen pogona na desni kolesi.. dodaj več prometa z veliko hitrostjo.. na avtocesti ni prometa.. dolgočasno je..vetrobransko steklo brisalec ali brisalec vetrobranskega stekla ne deluje.. žarometi so slabi..dodajte dolgo cesto z veliko prometnimi avtomobili.in luknjami.. Res uživam v tej igri. V telefonu imam vaši dve igri za parkiranje.. cela igra zaostaja za novo posodobitev, prosim.
Manual Car Parking Multiplayer: Car Simulator. 3.2. 500.000++. MARVEL Future Revolution. 1.4.5. 5.000.000++. Glorify: Your Daily Worship. 2.6.1. 1.000.000++.
Car Parking Multiplayer Mod APK Prenesite najnovejšo ...
Zelo zabavna igra
Ta igra je odlična, vendar še vedno potrebuje VEČ POPRAVKOV. Prosimo, dajte podvojeno stran, da se ljudje ne bodo motili na drugi strani, medtem ko nalepite nalepke in livrejo..to je frustrirajoče, ker ljudje sprašujejo to funkcijo iz prejšnjega leta. Prosimo, popravite razdelek za prijatelje ..vedno hrošča in se ne more ponovno povezati s prijatelji In prosim, popravite zvoki avtomobilov..prosim, dodajte bolj realistične zvoke kot zvoke računalnika..izboljšajte tudi fiziko te igre.. še posebej, ko zavijete levo ali desno..avto se vedno vrti...in prosim FIXXX
Srbi, Ki Ljubljana Eksperiment