Post by lorbmiscsitophi on Feb 15, 2022 8:45:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu School – animale drăguțe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu School – animale drăguțe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ debloca aurul ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu School – animale drăguțe 2022 version ▞▞▞
Este caca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O stea că îmi place două că pot face ce vreau și 3+2=5⭐⭐⭐⭐⭐ 🏫🏫😺
Acest joc este superb. Îmi place pentru că școala bubbu avea multe personaje și sunt multe lucruri de făcut, iar copiii mici pot învăța adăuga, sub, etc doar jucându-se.
Biserica Uujr#g Dhaka ggf
Aplicația Ghatiya
Vannutsha
îmi place daaar.... de ce ați făcut toate animalele triste și cu ploaie?
Este cel mai bun joc vreodată. Dar nu-mi place când vin reclame. Mi-aș dori să fie mai bine
Am avut un joc ok, dar apoi am crezut că trebuie să faci lucruri cu ei, dar nu ai făcut-o. Am crezut că întregul joc a fost despre a avea grijă de ei, nu e aproape nimic de făcut. Nu prea îmi place.
Este super! Dar sunt prea multe reclame! Dar jocul este foarte dragut si frumos!
Acesta este un joc frumos bubbu school, e drăguță😍😍😍 wow foarte bine
Frumos joc!
eu : oh my goh h e r o erou : tank you
Este bine că nu există reclame, nici premium. Îmi place foarte mult această aplicație, este foarte bună.
Am dat acestui joc 3 stele pentru că nu este deloc grozav
Animalul și planta din acea zonă sunt atât de amuzante și atât de drăguțe în acel joc
Bună
Nu primiți această aplicație, i-am dat această aplicație copilului meu de 5 ani, iar după 2 săptămâni ea tot spune că cineva respiră în joc, așa că într-o zi o joc și o aud, așa că mi-am pus urechea pe telefon respira așa că grăbește-te și șterge acea aplicație, nu merită.
Puslespil Strategi efe
Asta e bine, dar numai eu
Tu ești, trebuie să fii al 6-lea din această săptămână pentru a fi atent la unanimitate și să fii al 6-lea și eu am
Acesta este un joc cu adevărat uimitor. Îmi place foarte mult acest joc. Bubbu are mulți prieteni și au pești. Mai întâi descarc acest joc, nu știu nimic 😝 apoi acum știu tot. Îmi plac bubbu și duddu. În telefonul meu alt, am instalat școala bubbu,duddu,bubbu. Vă mulțumim că oferiți acest tip de jocuri, vă rugăm să faceți multe jocuri precum bubbu și duddu sau cum ar fi școala bubbu
E o aplicație uimitoare!😛😛😛😛😛😘😘😘😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤🎅
Joc uimitor
Plictisesc noaptea si joc acest joc si imi place si nu ma plictisesc acum din cauza asta iubesc asta sunt fericit pentru ca fiecare om face jocuri dragute si asta.multumesc
imi place
Plictisitor
Este atât de bun, dar jucătorii nu sunt deschiși
Bubbu School – Söpöt eläimeni Ajanviete tel
ANUNȚURI DOAR ANUNȚURI
Acest joc este foarte distractiv, dar ar trebui să existe modalități de a obține mai multe monede. Este foarte educat.
Mulțumesc pentru cadourile pentru copii
Nu știu cum se descarcă acest joc acum Sunt atât de interesant acest joc acum se descarcă 🤔😎😇
Nu, este bine. Este nevoie de 75,55 MB, având în vedere că acest joc este pentru copii. Sub 8 ani și 😢
Singura cale el hehe am multe. Nu voi fi o zi și o vârstă grozave, singura pe care am de-a face cu câteva zile, dar trebuie să mă întorc. Va dura un moment. Sunt un pic mai mult despre asta. Am o idee bună să uhdhfhthr Nu voi avea o idee bună, și voi avea 44444 Va trebui să fiu primul și cel mai bun mod 66777777 Sunt un foarte drăguț. Sunt sigur că ai vreunul, ceea ce am multe de făcut
Acesta este un joc bun, dar are doar câteva mini-jocuri, dar eu acest joc este un joc care trece timpul pe care l-am văzut vreodată
Pihu este un moment bun de timp pentru a 5 Sunt cu adevărat interesat de parcul nu este la fel, astfel încât să avem capacitatea de
Bubbu School –mani dzīvnieciņi Dažādas spēles rcof